Zoeken
Nieuwe transportenDrenthe (0)Europa (1)Flevoland (0)Friesland (0)Gelderland (0)Groningen (0)Limburg (0)Nederland (0)Noord-Brabant (0)Noord-Holland (0)Overijssel (0)Utrecht (0)Zeeland (0)Zuid-Holland (0)

www.vakocontainerhandling.com   [04-05-2018]

Container transport - overzicht van ContainerTransporteurs in NederlandContainer transport - overzicht van ContainerTransporteurs in NederlandContainer transport - overzicht van ContainerTransporteurs in NederlandContainer transport - overzicht van ContainerTransporteurs in NederlandContainer transport - overzicht van ContainerTransporteurs in Nederland

120 keer bekeken | Vorige | Volgende


VAKO biedt diverse innovatieve container systemen voor de transportwereld

De Steillader biedt de mogelijkheid om een container vanuit horizontale stand te kiepen naar 95. Deze hoek is nodig om de container op te kunnen pakken van de grond c.q. neer te zetten. Het Kiepsysteem is ontworpen om een container van 20 rechtop te zetten om deze vervolgens te kunnen laden in een positie van 90 graden. Door de hydraulische aansturing van de twistLocks is het niet nodig om de container handmatig aan te koppelen aan het systeem. Het voordeel hiervan is dat dit het gebruiksgemak, tijdbesparing, en de veiligheid verhoogt. Er hoeft tenslotte niet naar boven geklommen te worden. Het systeem is daarom zeer geschikt voor transport van bulkgoederen en bijvoorbeeld schroot afval. Doordat het systeem in zijn geheel hydraulisch is kan men in enkele minuten containers laden en lossen. Gecombineerd met de onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke eigenschappen brengt VAKO hiermee een geweldenaar op de Europese markt.

P.O.A.Deze pagina delen